Mäkitalo & Göös Oy

Yritys

Mäkitalo & Göös Oy

Mäkitalo & Göös Oy perustettiin syksyllä 2012. Yrityksen perustajat ovat pitkän linjan ammattilaisia ilmastointiasennusten, eristystöiden ja terästuotteiden valmistuksen ja asennuksen aloilta.
Maailma muuttuu, niin mekin. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja viimeisimpänä esimerkkinä olemme saaneet teräsrakennetuotannollemme eurooppalaisen EN 1090-1 tuotesertifikaatin.
Yrityksen tavoitteina on jatkaa toimivien, pitkäkestoisten asiakassuhteiden vaalimista tekemällä tilatut työt luotettavasti, laadukkaasti ja aikatalussa pysyen. Työmaalla meidät tunnistaa reippaasta työotteesta ja leppoisasta tekemisen meiningistä. Kilpailukykymme perustuu sitoutuneisiin tekijöihin, joille työn jälki ja asiakastyytyväisyys ovat erittäin tärkeitä asioita, unohtamatta pilke silmäkulmassa tekemistä.

Yrityksen tiedot

  • Y-tunnus 2491139-4
  • Keskikatu 21 B 11
  • 40700 Jyväskylä
  • sami.kytojoki@mgoy.fi
  • Mgoy.fi

Palvelut

Teräsrakenteet

Toimitamme laadukkaat terästuotteet ja -rakenteet asiakkaan toiveiden mukaan,
oli kyse hoitotasoista, portaista tai runkorakenteista.
Tuotantolaitoksellemme on myönnetty kantavien teräsrakenteiden valmistukseen ja CE-merkitsemiseen vaadittava EXC-2 luokan
EN 1090-standardi.
Laadun takeena on ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi sisäinen ISO 3834-3 laadunvalvontajärjestelmä, sekä laatupäällikkönä toimiva IWS-hitsauskoordinaattori.
Kiinnitämme CE-merkin tuotteisiimme ylpeydellä, sillä tiedämme, että tuotteemme vastaavat asiakkaan ja viranomaisten vaatimuksia.

Ilmastointiasennus

Asennamme sen minkä lupaamme, laadukkaasti ja nopeasti, urakalla tai tuntitöinä. Toiminta-alueena koko Suomi. Soita meiltä miehet paikalle tai pyydä tarjous!

Eristys

Eristäjämme eristävät rohkeasti siellä, minne ihminen ei suostu menemään. Laadukkaasti ja surrikoukku vaikeroiden. Ilmastointi- ja putkieristykset hikeä säästämättä.

Referenssit

Mäkitalo & Göös Oy toteuttaa ilmastointiasennuksia, eristyksiä sekä teräsrakenteiden valmistusta ja asennusta lukuisille asiakkaille ympäri maan. Asiakaskuntamme kattaa Suomen suurimmat talotekniikka- ja rakennusalan yritykset sekä useita paikallisia toimijoita eri paikkakunnilla.

Ota yhteyttä

TOIMIMME KOKO MAASSA. PÄÄPAIKKANAMME ON JYVÄSKYLÄ. NOPEUS ON VALTTIMME, MEILTÄ KANNATTAA KYSYÄ APUA MYÖS KIIREISISSÄ TILANTEISSA. OHEISELLA LOMAKKEELLA SAAT MEIHIN YHTEYDEN KIIREETTÖMISSÄ ASIOISSA.